Nieuwsbrief N° 3, april 2017

By Ilse van den Oetelaar, 16 april 2017

Alweer de derde nieuwsbrief van Stichting Hobodogs. Lees over mooie adopties, vliegen met traces, uitbreiding team, Bilbo bij de Geffense plas en de aankomst van twee geluksvogels.

  • De afgelopen maand zijn er weer een aantal honden gelukkig gemaakt omdat ze geadopteerd zijn! Karma, Venus, Michín, Spyg, Pandora, Royce, Dama en Chufa kunnen Spanje achter zich laten en zullen de komende weken naar Nederland en Belgie afreizen. We zijn ook blij te melden dat langzitter Estrella eindelijk geadopteerd is (via een andere stichting).
  • Stichting Hobodogs is erkend door de NVWA, en is in bezit van een Tracesnummer. Daarmee zullen alle transporten voorzien zijn van de Traces-papieren
  • Stichting Hobodogs is ingeschreven bij het Handelsregister (RVO) en beschikt daarmee over een UBN.
  • Carolien Koopman is toegetreden tot Stichting Hobodogs, zij beschikt over het diploma Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit. Zij zal haar kennis inzetten om de kwaliteit van de werkzaamheden van Stichting Hobodogs te vergroten.
  • Op 2 april was het bestuur van Stichting Hobodogs aanwezig bij de Vrienden van de Windhond Dag bij de Geffense Plas te Oss. Het was een prachtige dag waarop wij veel vrienden uit de rescue-wereld hebben ontmoet en natuurlijk heel veel honden hebben bewonderd. Daar was ook onze Bilbo aanwezig. Bilbo toonde wat voor heerlijke, onbevangen prachtige hond hij is. Er is een aanvraag voor Bilbo!
  • En op Facebook hebben we inmiddels meer dan 750 volgers!