16711594_990301491070355_8774238867096878662_n

Peter

By Ilse van den Oetelaar, 20 april 2017

 PETER IS GEADOPTEERD (samen met Linda)!!!

Deze leuke jonge hond heet Peter en hij heeft geen fijne start gehad in zijn leven, Hij verblijft al lange tijd in de shelter. Peter is zeer aanhankelijk en goed met andere honden.

 

Naam  Peter
Ras  Mix
Geslacht  Reu
Geboortedatum  Maart 2015
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  Ongeveer 12 kg

 

Omschrijving Peter

Peter werd samen met zijn zusje, als jonge pup, gevonden tussen het hooi, onder een stuk plastic. Geen idee hoe de hondjes hier terecht gekomen waren, maar zeer waarschijnlijk waren ze gedumpt. Ze waren heel vervuild en er slecht aan toe. Ze werden beiden opgenomen in de shelter. Omdat het zo’n aandoenlijke pups waren werden beiden al snel geadopteerd. Maar arme Peter werd na korte teruggebracht, zijn eigenaar had gezondheidsproblemen en kon hem niet de aandacht geven die een pup verdiend.

En nu zit Peter dus alweer lange tijd in de shelter. Het is nu geen klein pupje meer en daarom ziet niemand hem staan. Terwijl hij nog hartstikke jong is en een echte baby-face heeft! Zodra je als hond pup-af bent nemen je kansen op adoptie elke dag verder af…

Peter is een hele lieve, aanhankelijke jonge hond die gek is op knuffelen en spelen. Hij kan prima met andere honden overweg. Hij is de lieveling van Linda, ook op onze adoptie-site. Zij beschouwt hem een beetje als haar puppy.

Peter wordt regelmatig meegenomen met wandelingetjes met schoolkinderen. Ze zijn gek op hem en hij gaat graag met ze mee!

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.