DONEREN

Lieve donateur

 

Wellicht had u verwacht hier een mooie donatie-knop te vinden die u de mogelijkheid geeft met 1 druk op de knop een donatie te doen aan onze stichting.

We snappen dat zo’n knop erg gemakkelijk is maar het is goed om te weten dat zo’n “knop met de gemakkelijk functie”  geld kost. Het kost u, als donateur, geld of het kost ons, als stichting, geld.

Doneert u bijvoorbeeld 10 euro dan betaalt u daarboven op nog 1,50 euro voor de transactie, het kost u dus 11,50 euro. Doneert u bijvoorbeeld 100 euro, dan betaalt u in sommige gevallen 15 euro!

Veel liever hebben we dat al uw geld via onze stichting bij de shelters terecht komt, dat al uw geld wordt aangewend om iets goeds te doen voor de honden.

Daarom vragen we u te doneren op de normale manier: via een bank-overboeking. Voor u betekent dat een kleine handeling meer, maar het kost u, of ons, dan verder ook geen geld. en al het geld dat u overmaakt komt dan ook op onze rekening terecht.

Daarom vermelden wij hier nogmaals ons rekeningnummer:

NL89 RBRB 0954 4694 10

T.n.v. Stichting Hobodogs, te Nuenen

 

Hartelijk dank!

 

Wist u dat doneren via Teaming óók heel eenvoudig is? Als u heel even de moeite neemt daar een account aan te maken kunt u voor slechts 1 euro per maand onze stichting steunen. U kunt uw steun op elke moment weer intrekken. en elke euro komt ook echt bij de stichting terecht! Klik op onderstaande afbeelding: