Wie zijn wij

Van harte welkom op de website van Stichting Hobodogs.

Wij zijn met 3 vriendinnen die al enkele jaren meedraaiden in de wereld van het redden en plaatsen van honden, in 2017 een eigen stichting gestart.  Onze stichting komt op voor honden die een triest en vaak gruwelijk bestaan hebben gehad. We werken samen met enkele shelters, een dodingsstation en particulieren in Zuid-Spanje waar vrijwilligers zich elke dag inzetten om honden te redden. De omstandigheden zijn daar zwaar en we willen hen graag bijstaan door honden te plaatsen in Nederland en in de grensgebieden. We bieden ze (financiële) steun.

Inmiddels is de stichting uitgebreid met twee hardwerkende leden in het adoptieteam, Katrien en Hens.

Op onze website, Facebook en Instagram vindt u honden die allemaal wachten op een eigen, veilige plek. We doen ons best om zoveel mogelijk informatie over de honden te verzamelen met als doel een goede match tussen hond en adoptiegezin. We geven nazorg en zullen u bij al uw vragen bijstaan. We hebben voor adoptanten een besloten Facebookgroep (Adopted Hobodogs!) waarop u al uw ervaringen kunt delen met andere adoptanten en onze vrijwilligers.

Ilse, Franka en Suzanne.

 

 

 

 

 

 

Correspondentieadres:

Hertog Jan II-hof 4
5671 JE Nuenen
bestuur@hobodogs.nl
KvK Nummer: 67821049
Bankgegevens: NL89 RBRB 0954 4694 10     BIC: RBRBNL21  te name van Stichting Hobodogs.

 

 

Stichting Hobodogs is een door de NVWA erkende stichting met een EG nummer en vliegt met TRACES, staat geregistreerd bij de RVO (UBN 6412207) en beschikt over het diploma Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit.

RSIN: 85718662

 

Samenstelling bestuur Hobodogs:

Voorzitter: Ilse van den Oetelaar
Penningmeester: Franka van den Boomen-Thijssen
Secretaris: Suzanne Claassens

 

Beheerder:  Carolien Koopman

 

Vrijwilligers Adoptieteam:  Katrien Mees en Hens Galjaard

 

 

 

 

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!