Bongo/ Bilbo

By Ilse van den Oetelaar, 20 februari 2017

BILBO IS GEADOPTEERD!!!

Arme Bongo werd in slechte conditie op straat aangetroffen en werd naar het dodingstation gebracht. Het was een zielig hoopje hond…zonder toekomst. Maar gelukkig werd hij daar weggehaald en ondergebracht bij een lief opvanggezin. Hij is sinds 28 februari in Nederland!

Naam  Bilbo (voorheen Bongo)
Ras  Galgo (ruwharig)
Geslacht  Reu
Geboortedatum 2015
Gezondheid  Goed, alle bloedtesten negatief
Gewicht/schofthoogte  28kg/ 72 cm

 

Omschrijving Bongo

Alvorens Bongo naar het opvangadres kon gaan moest hij goed onderzocht worden. Omdat hij zo verzwakt was, werd er gevreesd dat hij erg ziek zou zijn. Maar de bloedtesten wezen gelukkig uit dat hij gezond is en al snel kon Bongo het dodingstation verlaten. Hij verblijft nu in het opvanggezin en daar blijkt dat hij een enorme charmeur is, echt een hartedief. Hij is heel relaxed! Naar mensen, en ook kinderen is hij heel vriendelijk en sociaal. Met andere honden in de opvang maakt hij nooit problemen en ook met katten ging het goed. En hij is gek op water: het liefst nam hij een duik in de vijver!

Het is heerlijke, spontane, probleemloze hond: hij is zindelijk, loopt netjes aan de lijn en is heel sociaal!

UPDATE 1-3:

Bongo is pas nét in Nederland maar laat nu al zien wat voor blije, aanhankelijke en relaxte hond het is. Bongo is een hond die nu aan het leren is om in Nederland te wonen, en omdat hij  zo’n blije, jonge hond is moet hij lekker zijn energie kwijt kunnen. Bekijk de nieuwe foto’s!

UPDATE 14-3:

Bongo wordt in zijn opvanggezin Bilbo genoemd. Bilbo is een enorme lieve hond met een geweldige uitstraling. Bilbo kan bij katten geplaatst worden.

Update 17-3:

Bilbo is in de studio van Vivian Jolie-Stoop geweest en zij heeft prachtige foto’s van hem gemaakt. Bilbo is een fotomodel!

Update 2-4:

Bilbo was aanwezig op Vrienden van de Windhond-dag en heeft zich daar geweldig vermaakt. Het opvang gezin gaf aan dat Bilbo het zo graag met andere honden speelt dat we hem bij voorkeur plaatsen bij een adoptant die al een of meerder honden heeft.