Thor

By Ilse van den Oetelaar, 8 april 2017

THOR IS GEADOPTEERD!!

Thor is een mooie Mastin-mix. Hij werd als jonge hond van 3,5 maand gevonden vastgebonden bij de voordeur van een dierenvriend. Hij werd naar de shelter gebracht en verblijf daar sindsdien alweer 2 jaar.  Thor is daar opgegroeid tot een lieve, gehoorzame en vriendelijk hond.

Naam  Thor
Ras  Mix-Mastin
Geslacht  Reu
Geboortedatum  December 2014
Gezondheid  Goed, positief op Filaria
Gewicht/schofthoogte  ± 25  kg/ 65 cm en 60 cm lang

 

Omschrijving Thor

Thor kent dus eigenlijk geen ander leven dan het leven in de shelter. Hij gaat goed met de andere honden om. Voor mensen is hij heel vriendelijk en hij geniet van de aandacht en strelingen die hij krijgt, het is  echt een knuffelaar.  Hij heeft prachtige honing-kleurige ogen en hij lijkt altijd te glimlachen. Het is eigenlijk een klein hondje in een middelgroot lichaam. Thor geniet van de wandelingen, en loopt goed aan de lijn en kan in een veilige omgeving los. hij jaagt dan niet achter katten aan.

Thor is tijdens zijn verblijf altijd over het hoofd gezien. We gunnen hem de geborgenheid en de liefde van een eigen adoptiegezin.

Thor kan bij katten geplaatst worden (zie video)

In afwachting van zijn adoptie werd bij Thor vastgesteld dat hij positief bevonden is op Filaria. We wachten zijn behandeling af.

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.