Carlo

By Ilse van den Oetelaar, 5 april 2017

CARLO IS GEADOPTEERD!!

 

Begin april werd deze leuke hond op straat aangetroffen, vol met klitten en vuil. Maar o zo lief. Natuurlijk werd hij meegenomen naar Protectora ARPA. Hij is ongeveer 9 maanden oud. Hij is inmiddels in Nederland!

Naam Carlo
Ras Mix (-podenco?)
Geslacht Reu
Geboortedatum Medio 2016
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte Middelgroot

 

Omschrijving Carlo

In de Protectora is hij uiteraard getest op verschillende ziektes, zijn kale roze oortjes  duidden mogelijk op een aandoening, maar gelukkig is dit niet gebleken. Hij maakt ook geen zieke indruk: integendeel, hij is speels en vrolijk.

In deze jonge hond schuilt absoluut geen kwaad. Hij is geweldig met de andere honden en ook reageert hij goed op de katten. Hij is erg aanhankelijk en lijkt geen trauma’s te hebben.

Omdat hij zo op honden gericht is wordt hij bij voorkeur geplaatst in een gezin waar al één of meerdere honden zijn.

Update 8 april:

Na een paar dagen is Carlo geschoren want de vacht zat vol klitten en borstelen was onmogelijk.

Update 5 juni:

Carlo zit nu 3 weken in een pleeggezin in Nederland.  Het pleeggezin vertelt dat hij een hele lieve, maar ook superactieve hond is. Hij luistert goed en kan in veilig omgevng loslopen, maar kan in een kleine woning, op deze jonge leeftijd, echt zijn energie niet kwijt en dan gaat hij van alles ondernemen, dan zet hij zijn tanden in dingen, zoals we vaker zien bij puberende jonge energieke honden.  Kortom, Carlo, is een ondernemend type met een gouden hartje. Voor de andere honden en het kind in huis is hij erg lief. Maar door zijn omstuimigheid is het niet raadzaam hem bij hele kleine kinderen te plaatsen: hij zou ze zomaar omver lopen!  Het pleeggezin kan op al uw vragen antwoord geven. En natuurlijk kunt u hem ontmoeten.

We zoeken een adoptiegezin waar men deze leukerd met goede structuur, veel activiteiten en een hoop liefde laat uitgroeien tot een fijne huisgenoot.

Bekijk de filmpjes en daar ziet u hoe hij er uitziet na zijn scheerbeurt!

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.