Zurma

By Ilse van den Oetelaar, 9 december 2017

ZURMA IS GEADOPTEERD!!!!

Zurma werd samen met haar zusjes en broertje achtergelaten op een terrein van een zogenaamde hondenverzamelaar. Zurma en haar zus Cindy konden worden opgenomen in de Protectora Arpa.

Zurma is een lief, speels teefje van ongeveer 9 jaar oud.

Naam  Zurma
Ras  Mix
Geslacht  Teefje
Geboortedatum  2008-2009
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  middenmaatje

 

Omschrijving Zurma

De hondenverzamelaar had heel veel honden ‘gered’, en ze in hokken of aan de ketting op haar terrein gezet. Maar toen zij overleed was daar opeens niemand meer die voor de honden kon zorgen. Verschillende honden werden opgehaald door vrijwilligers, dierenvrienden. Zurma en haar zusje Sindy kwamen bij Protectora Arpa terecht. Er leven nog altijd honden op het terrein,,, nergens is plaats voor ze. Ze worden verzorgd door iemand die ze dagelijks gaat voeren.

Sindy en Zurma zijn even groot maar Sindy is gestroomd van kleur met een grijs snuitje. Zuma heeft een zwarte vacht en haar uiterlijk verraadt niet hoe oud dat ze is. Zurma was ook in beter conditie toen ze opgevangen werd. Ze had echter wel een navelbreuk waaraan ze inmiddels geopereerd is.

Sindy is geadopteerd en woont in Nederland sinds oktober 2017. Ze heeft een goede condtie en ook Zurma is, ondanks haar leeftijd, een speels hondje met een goede conditie. Een hondje dat nog een groot aantal jaren voor zich heeft.

Zurma kan prima met de andere honden overweg en ook is ze lief voor katten. Kinderen vindt ze lief.

Eigenlijk kunnen we stellen dat Zurma een probleemloos hondje is.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 


(filmpje van medio 2017 toen Zurma net bij ARPA was)