Siroco

By Ilse van den Oetelaar, 1 februari 2023

SIROCO IS GEADOPTEERD

Siroco heeft een  moeilijke start gehad in zijn leven

Naam Siroco
Ras Galgo
Geslacht Reu
Geboortedatum april 2022
Gezondheid Goed, nog te mager
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Siroco

SIROCO heeft een moeilijke start van het leven gehad, hij is geboren in een conflictbuurt van Huelva. Ze gaven hem aan een persoon die niet in de beste omstandigheden was om voor hem te zorgen. Die gaf hem terug aan de vorige eigenaars en daar wist Siroco te ontsnappen, gelukkig. Hij werd gevonden door een dierenvriend kon hem redden We weten niet wat er van dit kleintje had kunnen worden, wat we wel weten is dat wederom een engeltje geleden heeft door het gebrek aan controle op het houden van dieren.
SIROCO is heel dun met wat plekken op zijn lichaam, maar hij heeft een bijzondere aura, hij heeft een charisma waardoor je altijd bij hem wil zijn, hij is heel lief en heeft veel liefde nodig
SIROCO is een puppy die nog te mager is, de vrijwilligers verwennen hem enorm.
Toch blijkt het leven in de shelter voor hem ook niet gemakkelijk. Andere honden storen zich nog wel eens aan zijn jeugdig enthousiasme en onlangs is hij gebeten. Daardoor heeft hij nu de neiging om zich terug te trekken. Maar naar de vrijwilligers blijft hij die blije gup, die geniet van elk lief woordje en elke aai die hij krijgt. Hij is zo blij dat het dan onmogelijk is goede foto’s te maken want hij blijft maar bewegen van blijdschap.
Maar gelukkig kon er buiten deze mooie foto van hem gemaakt worden.
We hopen dat deze schat zeer snel de drukke shelter kan verlaten..want ondanks de verwennerij van de vrijwiligers komt hij maar nauwelijks aan in gewicht. We denken dat hij erg ongelukkig is nu.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.