Bruno

By Ilse van den Oetelaar, 5 februari 2023

Bruno is geadopteerd via een andere organisatie!

Naam Bruno
Ras Pointer(mix)
Geslacht Reu
Geboortedatum 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 25-30 kg

Omschrijving Bruno

Bruno is een pointer (mix), een jachthond, en als jachthonden niet voldoen dan worden ze vaak in de steek gelaten.

Bruno verscheen in een dennenbos in een dorp in Huelva, toen ze zagen dat hij een oor miste was het nog dringender om hem te redden voor het geval hij een verwonding zou hebben. Een vrijwilliger kon hem veilig stellen

Gelukkig heeft Bruno geen open wond, hij is volledig genezen. Wat er met zijn oor is gebeurd weten we niet, maar het zal geen prettige ervaring zijn geweest.

Wie dit prachtige ras kent, kan zich het karakter en de vriendelijkheid voorstellen die zo past bij de pointer. Hoewel zijn blik nog wat droevig en onzeker is, is hij gewoon een hele lieve hond. Hij komt naar de vrijwilligers toe om geaaid te worden en hij kijkt ze met tedere ogen aan. Bruno kan goed opschieten met de andere honden in de shelter. Met katten kan hij getest worden. Buiten aan de lijn wandelen vindt hij nog een beetje spannend. Maar stapje voor stapje merken de vrijwilligers dat hij meer zelfvertrouwen krijgt.

We weten niet wat er in zijn vorige leven is gebeurd, maar we weten wel dat hij het zo verdient om snel bij een familie te horen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.