Bouw mee aan de shelter!

By Ilse van den Oetelaar, 30 januari 2024

 

 

De shelter Puntanimals bouwt al enige jaren aan een nieuwe shelter. Een plek waar de honden veel meer ruimte hebben en dus lekker kunnen rennen.

Op de foto’s ziet u de oude shelter en de nieuwe situatie.

Voor de bouw van deze shelter hebben ze een stuk grond toegewezen ver buiten bebouwde kom. Dat betekent dat er geen voorzieningen waren. Er was…niets..

Inmiddels hebben ze ¬†hard ¬†gewerkt en staan er verschillende ruime kennels en is er een hek geplaatst. Maar dit hek is niet optimaal en heeft aanpassingen nodig zodat de shelter echt veilig wordt, voor alle honden, ook de Houdini’s onder de honden. En er zijn ook hekken nodig om de honden in de kennels een eigen buitenruimte te geven.

Wilt u een bijdrage leveren aan de bouw van deze shelter zodat er meer honden gered kunnen worden en de geredde honden een veilige en fijnere leefomgeving hebben?

 

Update januari 2024:

Sinds een paar jaar is Puntanimals hard bezig om een nieuwe shelter te realiseren. Een shelter met meer ruimte, beter plekken voor de honden.
Een deel van de shelter is af (maar werd ook weer verwoest door de storm…).

Puntanimals wil graag de shelter verder afbouwen en dan kwalitatief goede zorg kunnen bieden met bijvoorbeeld ook een quarantaine-ruimte.
Morgen hebben ze een belangrijke afspraak met de gemeente om hun plannen voor te leggen.

Er is echter veel geld nodig!

Puntanimals steunen kan heel eenvoudig voor 1 Euro (!!) per maand

Wordt lid van Teaming en kies als doel de nieuwe shelter van Puntanimals:

https://www.teaming.net/construcciondelrefugiopuntanimals

 

 

 

Steun dit donatieproject! Dit kan ook via onze donatieknop. U kunt dan zelf kiezen welk project u steunt.

Hartelijk dank!