IMG_9733

Romeo

By Ilse van den Oetelaar, 13 augustus 2017

ROMEO IS GEADOPTEERD!!!

 

Romeo is in Nederland en wacht op een adoptiegezin waar hij samen met een of meerder  hondjes lekker van het leven kan genieten. Romeo is superlief!!

Naam  Romeo
Ras  Mix
Geslacht  Reu
Geboortedatum  ongeveer 1,5 jaar
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte  8 kg

 

Omschrijving Romeo

Romeo is het volwassen hondje dat in februari werd aangetroffen aan een ketting op het terrein van een herder. Hij wilde van Romeo en drie pups af. En zo kwam Romeo in de Protectora terecht.

De situatie waarin Romeo en de pups werden aangetroffen was vreselijk: reddingsactie Arpa

De drie pups zijn inmiddels geadopteerd. Romeo had last van veel ongedierte toen hij werd meegenomen naar de protectora. Maar door de goede zorgen is hij gelukkig helemaal hersteld en uitgegroeid tot een schitterend hondje, met een gouden karakter. Het is echt een klein schattig hondje op korte pootjes.

Romeo is heel vriendelijk tegen de andere honden in de protectora en ook tegen de katten.

UPDATE 13 AUGUSTUS:

Romeo verblijft nu 10 dagen in Nederland waar hij geadopteerd was in bij een adoptant zonder andere honden. Maar we moeten vaststellen dat hij daar niet gelukkig is. Romeo is een hondje dat erg op mensen gericht is, maar door de afwezigheid van andere honden is hij erg onzeker en zoekt hij zijn houvast bij zijn de adoptant en lijdt hij zichtbaar als zij even uit beeld is.

We gunnen Romeo een nieuwe start in Nederland in een adoptiegezin waar ook andere honden zijn waar hij zich aan op kan trekken.

Romeo is een heel lief en slim hondje en erg leergierig. Met andere honden maakt hij geen problemen.

Hij verblijft sinds een 14 augustus in een opvanggezin waar ook andere hondjes aanwezig zijn en hij is weer de vrolijke Romeo van voorheen. Hij geniet zichtbaar van de aanwezigheid van zijn soortgenootjes.

Romeo is ook erg lief voor de kinderen.

UPDATE 17 augustus.

Het opvanggezin meldt:

“Romeo slaapt de hele nacht netjes door en als hij sochtends zijn plasje even doet is hij ook niet moeilijk om weer even een dutje te doen. Hij is helemaal zindelijk! Deze lieverd is zo bescheiden en gevoelig, alleen maar lief lief lief! Geen baknijd, goed met de katten en andere hondjes en kindjes is hij ook erg lief naar. Betrouwbaar diertje dat zich aanpast aan alles. Ligt graag bij je op schoot en is dol op kusjes! Ook spelen vindt hij enig om te doen. Het is een grote lekkerbek want alles wat je hem geeft lust hij. Aan de lijn loopt hij ook keurig en trekt niet…ook tijdens het lopen kijkt hij voordurend naar mij dus verliest niet de aandacht aan mij. Met een hoop liefde is hij gelijk al aan je gehecht”

Sinds een week verblijft in het opvanggezin ook Mikey (niet via hobodogs) en ook hij is nog ter adopite. Romeo en Mikey zijn helemaal gek op elkaar.  Wat zou het leuk zijn als ze samen geadopteerd zouden worden!!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

 

Romeo en Mikey: