Milos

By Ilse van den Oetelaar, 28 januari 2017

MILOS IS GEADOPTEERD!!!

 

Milos is een prachtige mix, waarschijnlijk herder-galgo maar hij heeft zijn kleur niet mee want helaas zijn zwarte honden minder gewild en dus verblijft hij al bijna 4 jaar in een particuliere opvang. Onbegrijpelijk want Black is beautiful!

 

Naam  Milos
Ras  Mix galgo/herder (?)
Geslacht  Reu
Geboortedatum  10 arpil 2012
Gezondheid  Goed, bij eerdere test positief op Erlichia
Gewicht/schofthoogte  23 kg/ 60 cm

 

Omschrijving Milos

Milos is in maart 2013 gevonden in een park in de buurt van het kantoor van onze contactpersoon in Spanje. Hij was in goede conditie en waarschijnlijk pas achtergelaten.

Er werd bij een bloedtest in april 2016 Erlichia vastgesteld. Hij is hiervoor behandeld. Hij had en heeft echter totaal geen symptomen. In oktober is hij opnieuw positief getest op Erlichia, er zijn antistoffen in zijn bloed aangetroffen, maar hij heeft geen symptomen van de ziekte. Informatie vindt u op: Erlichia

Milos is een sociale hond, kalme hond. Hij is vriendelijk voor mensen. De katten in de opvang laat hij met rust.  Met andere honden in de opvang maakt hij nooit problemen. Milos was altijd samen met Kendall, hij was ook ter adoptie maar is inmiddels geadopteerd in Spanje.

Milos is heel vriendelijk en rustig aanwezig in de opvang. Hij blaft zelden en maakt nooit problemen.

Milos is tijdens een hondendag meegegaan aar een park in Sevilla en daar was hij heel rustig aanwezig. De kinderen vonden het heel fijn om hem te knuffelen en Milos vindt dat allemaal goed.

Bij Milos hoort dit gedicht:

Precioso carbón oscuro que brilla.
Ojos amarillo ámbar que enamoran.
Nobleza grande como un búfalo.
Tranquilidad de un roble sabio…

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.