Brio

By Ilse van den Oetelaar, 28 januari 2017

 BRIO IS GEADOPTEERD!!

Brio is een energieke, speelse en sportieve hond die iedereen en alles leuk vindt. Hij kent maar een woord: JIPPIE!
Toch zit hij al ruim anderhalf jaar in de shelter. Gelukkig heeft zijn goede humeur er niet onder te lijden maar we gunnen het deze blije jongen zo ontzettend dat hij nu eens eindelijk een eigen plek krijgt.

Naam  Brio
Ras  Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum  15 juli 2014
Gezondheid  Goed
Gewicht/schofthoogte  14kg/54 cm

Omschrijving Brio
Brio heeft als jonge hond rondgezworven in een kleine stad. Omdat hij zo aandoelnijk was heeft een jonge vrouw hem eten en water gegeven, maar gelukkig begreep zij dat Brio meer nodig had. Ze heeft contact gezocht met een vrijwilliger en deze heeft Brio meegenomen. Brio was totaal niet bang en ging vrolijk mee naar huis en vandaar uit naar een particuliere opvang. Alle vrijwilligers verwachtten dat Brio zo weg zou zijn omdat hij zo mooi is, ongecompliceerd en jong. Maar helaas…Brio zit nog altijd in de opvang en wacht nog altijd op zijn eigen plek. Brio kan goed overweg met de andere honden in de opvang.
Hij kan zijn energie helaas niet echt goed kwijt en dat is treurig om te zien. Want Brio wil spelen en rennen!
Voor hem zoeken we een adoptiegezin waar ze voldoende ondernemen met Brio: lekker aan de fiets, mee joggen, lange wandelingen. Brio heeft een zacht karakter en kan ook bij kinderen geplaatst worden.

Omdat Brio zo actief is heeft hij de neiging om katten op te jagen dus plaatsen we hem liever niet bij katten.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.