Julio

By Ilse van den Oetelaar, 15 december 2017

 JULIO IS GEADOPTEERD!!

 

Julio is in 2014 zwervend op straat aangetroffen. Deze geweldige hond wacht al meer dan 3 jaar in de shelter op zijn eigen mand.

Naam  Julio
Ras  Mix- podenco
Geslacht Reu
Geboortedatum  Juli 2013
Gezondheid  Goed, recentere bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  28 kg

 

Omschrijving Julio

Julio is in 2014  zwervend aangetroffen in de straten van een Zuid-Spaans dorpje, in de zomer van 2014, Hij was toen  één jaar oud. Hij was erg mager en zijn voetzooltjes waren verbrand en kapot. We denken dat hij al langere tijd op straat liep. Er was een stuk van zijn oor afgesneden.  Gelukkig kom hij worden gered en naar de shelter gebracht. Julio is weer helemaal hersteld, weegt nu ongeveer 26 kg en is nu  een gezonde hond.

Julio heeft gelukkig geen trauma’s overgehouden van het zware leven op straat. Hij is erg aanhankelijk. Ook voor kinderen is hij erg lief.Hij geniet ervan als kinderen de shelter komen bezoeken  en hem meenemen voor een wandeling. Tijdens de wandelingen met de vrijwilligers loopt hij, met andere honden, in veilig gebied los en dan luistert hij goed. Julio is in de shelter rustig aanwezig en kan het met de andere honden prima vinden, Hij speelt graag met ze en is erg vriendelijk.

Julio wacht al meer dan 3 jaar op een eigen plek.

 

(indruk van de shelter met Julio op 1.11 min)