Dory

By Ilse van den Oetelaar, 4 mei 2019

Dory is gereserveerd voor adoptie in Spanje!

Dory is een van de 12 pups die gered werden van een beruchte plek. Inmiddels wacht ze al bijna 3 jaar op een adoptant.

 

Naam Dory
Ras Mix
Geslacht Teef
Geboortedatum april 2016
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 15-18 kg

 

Omschrijving Dory

Dory maakt deel uit van de 12 puppy ‘ s die werden gered  van een plek in de duinen. Daar woonde `zij met zijn andere vele broers en zijn ouders in meer dan betreurenswaardige omstandigheden Het is een vieze plek vol met flessen, papieren, kunststof, kleding…  Alle honden hedden vlooien en teken , ze sliepen in de open lucht en ze benaderde mensen om aan eten te komen

Dory werd gered met slechts 4 maanden, zij is bij ons in de opvang gegroeid en is een mooie hond geworden goed, stil en liefdevol, iets verlegen in het begin omdat zij weinig moet vertrouwen bij weinig in mensen die niet weten maar haar zachtheid steelt eindelijk je hart.

Degene die Dory adopteert, neemt een trouwe metgezel voor een leven, maar moet haar verleden begrijpen, haar trauma ‘ s en haar angsten om met haar in contact te kunnen komen. Het is een heel bijzondere hond en heeft iemand nodig die haar gelukkig wil maken.

De mooie Dory is een mix- labrador, hoewel ze wel wat kleiner is, ze weegt nu  ongeveer 15 kg-18 kg.

 

De Spaanse vrijwilligers schrijven op hun FB-pagina:

We herinneren ons nog de eerste keer dat we je zagen, je was gewoon een cachorrilla van slechts 4 maanden, je zat vol met insecten en een grote angst voor mensen, we hebben je opgehaald van het strand met je twaalf broers in de beruchtre plek in de duinen.  En na 3 jaar wacht je nog steeds op een huis.

Sommigen hadden het geluk om geadopteerd te worden, anderen zijn helaas overleden… hoeveel pech heb je gehad en jij, onze kleine Dory is nog steeds in de opvang, zo verlegen, zo stil, wachten tot iemand je ziet, wachtend op je kans.

Het breekt onze ziel die in je ogen kijkt, wetende hoe oneerlijk het leven is geweest met jou, 3 jaar wachten in de opvang, je hebt ons bijna meer wereld gezien dan ditweereld is niet groter dan deze plek…

Dory is eerst een verlegen hond, maar als je haar een kans geeft, zal ze je het beste van haar wezen leveren. Het is een bijzondere hond en als je haar het vertrouwen en de liefde geeft die ze nodig heeft is dan heb je een maatje voor het leven.

Ons meisje Dory,  je verdient een familie die van je houdt, je respecteert eniemand die weet hoe je  met liefde en geduld je trauma ‘ s kunt overwinnen. We weten dat ergens je ” redder”  moet zijn, we weten dat er ergens een thuis is net zo speciaal als jij.

Adopteer een onzichtbare hond  en laat haar de hele wereld  zien!

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.