Curcuma

By Ilse van den Oetelaar, 4 april 2020

CURCUMA IS GEADOPTEERD!!

 

Curcuma wacht samen met haar zusje Macu al sinds haar puppy-tijd op een adoptie-gezin. Ze is een vriendelijk, verdraagzame hond die gek is op spelen.

Naam Curcuma
Ras Mix (Labrador?)
Geslacht Teefje
Geboortedatum begin 2018
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 23 kg

Omschrijving Curcuma

De zusjes Curcuma en Macu stonden samen met nog een zusje in een emmer voor de poort van de protectora. Hun zusje en moeder werden geadopteerd. Ook Curcuma en Macu waren twee schattige pups maar helaas werden ze niet geadopteerd. Inmiddels zijn ze volgroeid en daarmee worden hun adoptie-kansen steeds kleiner.

Curcuma is de meer “golden”-kleur van de twee. Ze heeft een korte staart. Qua formaat lijkt ze op een stevige, niet zo’n grote labrador en ook qua gedrag. Want ze is heel enthousiast, blij, speels en aanhankelijk.

Ze brengt haar dagen nu door samen met haar zusje Macu op een eigen veldje bij ARPA waar ze, gelukkig, de ruimte hebben om samen te spelen. Op dit veldje bieden ze gezelschap aan een sterkte pitbull die het niet met alle honden goed kan vinden. Maar Macu en Curcuma zijn zo verdraagzaam en vriendelijk: die krijgen met niemand ruzie!  Ze genieten ook ontzettend van menselijke aandacht.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.