Cofee

By Ilse van den Oetelaar, 12 augustus 2023

Cofee wacht al 2 jaar in de shelter!

Naam Cofee
Ras Mix-bodeguero
Geslacht Reu
Geboortedatum 12-02-2020
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 15 kg, 50 cm

Omschrijving Cofee

Cofee is een vrolijke, actieve hond. Hij wacht al twee jaar op een nieuwe kans. We zoeken voor hem een fijne plek waar hij zijn energie kwijt kan.
Hij werd in juli 2021 samen met zijn moeder en broertje naar de shelter van Almo gebracht omdat zijn familie hen niet meenam met een verhuizing. Tot die tijd had hij altijd gelukkig met hen samengeleefd. Hij is dus gewend om in een huis te leven.
Voor Cofee is het leven zwaar in de shelter. Hij is actief, zindelijk en heel vrolijk en sociaal. Omdat hij zo energiek is raakt hij gestresst van achter de tralies zitten. Hij loopt goed aan de lijn, vindt autorijden prima en maakt niets stuk.
Hij wacht al zo lang op een fijne nieuwe familie! Inmiddels zijn broer en moeder al geadopteerd, alleen voor Cofee kwam er nog niemand.
Cofee is speels en sociaal. Hij vindt het heel fijn om tussen alle andere honden vrij te kunnen lopen. Wel is het belangrijk om bij nieuwe honden de introductie rustig te laten verlopen. Omdat hij zo actief is vinden andere honden dit wel eens spannend.
Hoe hij met katten is weten we niet maar dit kan getest worden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.