Colin

By Ilse van den Oetelaar, 14 januari 2023

COLIN IS GEADOPTEERD!!!!

 

Colin is een vrolijk hondje dat snakt naar een eigen plek

Naam Colin
Ras Kruising Breton/ Teckel
Geslacht Reu
Geboortedatum 1-12-2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 12 kg, 40 cm

Omschrijving Colin

Colin verbleef in eerste instantie in een dodingsstation. Gelukkig werd hij hier uit gehaald. Helaas is er van zijn verleden niks bekend, maar we vermoeden dat hij het niet makkelijk heeft gehad voordat hij in de perrera terecht is gekomen. We hebben Colin in november ontmoet en het is een vrolijk en energiek kereltje. Zo triest dat hij zijn dagen hier moet slijten! Dus we gaan nu hard op zoek naar een fijn adres.

Hij werd samen met nog een hond uit de perrera gehaald en bij een betaald opvangadres ondergebracht. Door omstandigheden van dat opvangadres moest Colin (en ook alle andere honden) noodgedwongen na een tijdje bij een ander opvangadres worden ondergebracht. Colin is een lief mannetje, hij verblijft nu in zijn eentje in een kleine kennel, maar in de perrera verbleef hij met meerdere honden samen. Colin kan soms wat onzeker zijn, zijn huidige opvang zegt dat Colin altijd even de kat uit de boom moet kijken, maar dat is ook niet zo gek als je ooit door een “baasje” naar de perrera bent gebracht en daarna ook nog eens van opvang moet veranderen. Colin vindt het fijn om af en toe eens heerlijk rond te rennen. Hij heeft prachtige grote ogen, hij is gecastreerd en hij heeft in april 2022 zijn bloedtesten gehad en alles was in orde. Het is niet bekend of Colin met katten kan. We denken dat Colin wel bij eventueel grotere kinderen geplaats kan worden.

Colin is een klein middelmaatje en hunkert naar een familie, een thuis, waar hij zijn verleden achter zich kan laten en alleen nog maar zorgeloos hoeft te genieten. Uiteraard zal zijn nieuwe familie geduld en rust moeten geven zodat hij weer kan wennen aan een nieuwe omgeving.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.