Cabo

By Ilse van den Oetelaar, 10 mei 2020

CABO IS GEADOPTEERD!!!!

 

Cabo is ook aangetroffen in het gebied Las Dunas.  Anders dan zijn broers Capitán en Grumete is hij donkerbruin

Naam Cabo
Ras Mix labrador/ retriever
Geslacht Reu
Geboortedatum 2015
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 50 cm, 25 kg (schattingen)

Omschrijving Cabo

In Las Dunas verbleef jarenlang een man, illegaal, en hij hield daar enkele honden zonder er naar om te kijken. Er kwamen steeds meer honden bij aangezien hij ze niet liet castreren/steriliseren. Veel van de honden die daar geboren werden zwierven in het duingebied. Vele van hen werden helaas doodgereden op de weg langs het gebied.

Enkelen konden in de loop der jaren gered worden en die kwamen bij Puntanimals terecht en en vonden hun plekje bij adoptiegezinnen.

Een paar maanden geleden werd deze verblijfplaats van de man door de politie geruimd en konden veel honden gered worden. Onder hen Concha, zij leefde aan een ketting en kreeg veel nestjes. Cabo is waarschijnlijk haar zoon.  Samen met wat (half)broers en -zusjes kwam hij bij Puntanimals terecht.

Cabo was vanaf het begin het minst bang en kon genieten van de aandacht van de vrijwilligers. Hij kent nu zo’n beetje de weg in de shelter. hij gaat heel graag mee wandelen. Een gezin uit het dorp kwam, voor de Coronamaatregelen, regelmatig met hem en met Capitán wandelen.

 

Cabo kan NIET bij katten geplaatst worden

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.