Brandon

By Ilse van den Oetelaar, 23 maart 2018

BRANDON IS GEADOPTEERD!!

Brandon is een chihuahua van vier jaar die door zijn baasje is afgegeven omdat hij aan epilepsie lijdt.

Naam  Brando
Ras  Chihuahua
Geslacht Reutje
Geboortedatum  ongeveer 2014
Gezondheid  Goed, zie ook tekst, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  3 kg

 

Omschrijving Brandon

Brandon was aanvankelijk erg van slag toen hij bij Arpa arriveerde, hij gebruikte toen ook nog geen medicatie. Nadat hij goed werd ingesteld op medicatie ging hij zich steeds prettiger voelen. We hebben Brandon ontmoet in Spanje en het is een heel aandoenlijk hondje.

Helaas is Brandon een keer aangevallen door een andere hond die hem waarschijnlijk aanzag voor een konijn. Gelukkig kon Irene op tijd ingrijpen. Brandon had een grote wond op zijn lijfje maar hij is inmiddels weer helemaal hersteld.

Brandon kan in de protectora prima over weg met de andere honden en ook met katten heeft hij geen problemen. Hij speelt graag met een balletje.

Brandon krijgt nu elke dag medicatie en daarom heeft hij nog slechts 1 keer per maand/ 2 maanden een epileptisch insult.

Voor Brandon zoeken we een adoptant die begrijp dat juist een kwetsbaar hondje als Brandon een fijn en stabiel huis nodig heeft. De aanwezigheid van een andere hond zal hem goed doen.

Update 27 maart:

Brandon komt zsm naar Nederland om in een opvanggezin te verblijven. Er heeft zich al een mogelijke adoptant gemeld maar we willen eerst onderzoeken hoe het met Brandon gaat na de lange reis en alle veranderingen

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.