Adhara

By Ilse van den Oetelaar, 31 maart 2023

 

ADHARA IS GEADOPTEERD!!

Naam Adhara
Ras Galgo Español
Geslacht Teefje
Geboortedatum 14-3-2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 22 kg

Omschrijving Adhara

Dit heerlijke meisje is in Nederland in opvang, haar naam is Adhara en ze is net 6 jaar oud! Adhara heeft een prachtige donkere brindle vacht is verder helemaal gezond.
Dit mooie meisje is een heerlijk blij ei, heeft verder geen angsten en draait goed mee hier in huis. Mensen vindt ze helemaal fantastisch en het einde. Of het nu bekenden zijn of vreemden, ze vindt iedereen leuk. Het maakt haar helemaal niks uit. Ze zou dus ook als enige hond geplaatst kunnen worden bij mensen die (bijna) altijd thuis zijn. Als ze als enige hond wordt geplaatst is het belangrijk dat mensen dit heel erg langzaam opbouwen. Maar ze kan ook prima geplaatst worden bij mensen met andere galgos of honden. Voor haar is het leven 1 groot feest en ze vindt het erg leuk als er andere honden zijn. Spelen doet ze ook erg graag met een andere hond maar helaas willen onze eigen 2 bejaarde honden uit het opvanggezin dat niet en dat vindt ze soms erg jammer. Waarschijnlijk kan ze beter niet bij katten geplaatst worden..
Ze loopt rustig mee aan de riem behalve als ze een kat ziet, verder schrikte ze niet van verkeer, fietsers of brommers. In huis is ze verder ook erg rustig en slaapt veel zoals een echte galgo betaamt. Ze kan prima mee in de auto, is niet wagenziek en iwe verwachten dat het alleen blijven ook gewoon goed zal gaan als het rustig wordt opgebouwd. Ook is ze gek op knuffelen en kroelen en ligt graag tegen je aan op de bank.
Kortom, als je haar adopteert krijg je een heerlijk ongecompliceerd blij ei die graag bij je is. En zeg nou zelf, dit heerlijke snoetje kan je toch niet weerstaan!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.