Sasha

By Ilse van den Oetelaar, 31 maart 2023

SASHA IS GEADOPTEERD!!

 

Sasha is een echt pechvogeltje

Naam Sasha
Ras Yorkshire Terrier
Geslacht Teefje
Geboortedatum 17-1-2016
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 5 kg, 30 cm

Omschrijving Sasha

Sasha is een hele lieve oudere Yorkshire terrier. Ze is helaas afgedankt door haar eigenaresse. Deze wilde haar niet meer omdat ze speciaal voer nodig heeft voor haar maag. We vinden het onbegrijpelijk want Sasha is verder een heel erg fijn hondje.
Sasha is heel vrolijk en gezellig. Op dit moment zit Sasha in een gastgezin. Ze omschrijven haar als een heel lief, rustig en aanhankelijk hondje. Sasha gaat prima met de andere honden in het huis. Ze is speels en vindt het heel leuk om te gaan wandelen en andere honden te ontmoeten in het park.

Ze is bij haar vorige eigenaar geopereerd aan haar anus, ze bleek een gezwel te hebben. Ze is nu helemaal gezond. Wel laat ze heel soms wat ontlasting vallen. Maar dit zal vanzelf beter gaan. Omdat Sasha een gevoelige maag heeft eet ze alleen speciaal dieetvoer. Dit voer is ook gewoon in Nederland te krijgen. Ook had ze een navelbreukje en zijn haar tandjes schoongemaakt. We hopen dat er iemand dit kleintje nog een mooi leven wil geven. Want daar heeft ze nog alle reden toe.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.