WANDELING 2023

By Ilse van den Oetelaar, 26 februari 2023

Op zaterdag 15 april organiseren wij een hondenwandeling voor alle Hobodogs én hun baasjes.

Natuurlijk zijn andere honden, vrijwilligers en andere geïnteresseerden, na aanmelding, ook van harte welkom.

Mari Carmen en Mayte van Puntanimals zullen ook aanwezig zijn!!

Het verzamelpunt is Restaurant De Kriekeput naast wandelgebied Herperduin: Schaijkseweg 3a in Herpen. We verzamelen hier om 13.30 uur, waarna we om 14.00 uur starten met de wandeling. Het gebied is niet omheind, dus maak zelf een afweging of je hond hier los kan of niet. 

In het bos is een uitgezette wandeling van ongeveer 6 km, je loopt hierbij ook langs een zwemvijver waar de honden kunnen zwemmen. Natuurlijk kun je zelf bepalen hoelang je meeloopt.

Na de wandeling komen  we terug bij De Kriekeput waar een apart, overdekt, terras voor ons klaarstaat. Hier kan gebruik gemaakt worden van een late snack. Het lijkt ons fijn om hier iedereen even te spreken. Ook zullen we wat leuke spullen verkopen of verloten voor het goede doel. 

Voor deelname aan de wandeling bieden we twee opties:

1. Deelname aan de wandeling met een snack na afloop: soep, broodje gezond en een consumptiebon voor 15 euro per persoon. 

of

2. Deelname aan de wandeling voor 7,50 euro per persoon, inclusief 1 consumptiebon voor koffie/thee.

 

Aanmelding voor de wandeling kan als volgt: 

Stuur een mail naar bestuur@hobodogs.nl, vermeld hierin duidelijk:

aantal personen, naam van de hond(en), wandeling met lunch (15 euro pp) of wandeling zonder lunch (7,50 euro pp). Eventuele dieetwensen horen wij ook graag.

Wij vragen u vervolgens het betreffende bedrag over te maken op NL89 RBRB 0954 4694 10 t.n.v Stichting Hobodogs ovv de naam van de hond(en).

We hopen op een grote opkomst, stralend weer en een geweldig weerzien!