Trizia

By Ilse van den Oetelaar, 14 januari 2019

TRIZIA IS GEADOPTEERD!!!

 

Trizia is midden in een veld gevonden met drie pups. Ze werden gered. De pups zijn geadopteerd maar niemand meldde zich voor Trivia..

 

Naam Trizia
Ras Mix, ruwharig
Geslacht Teef
Geboortedatum 26-05-2012
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 27 kg, 60 cm hoog

 

Omschrijving Trizia

Trizia is een hond die ” onzichtbaar” dreigt te worden in de shelter. Een hond die daar de rest van haar leven zal slijten.

Trizia is een hele aanhankelijke hond. Ze loopt goed mee aan de riem. Ze kan wel schrikken van plotselinge bewegingen en zal dan het liefste wegduiken of vluchten. Mogelijk is ze in het verleden geslagen. Toch zal ze alle mensen vriendelijk begroeten en geniet ze direct van  de aandacht die ze krijgt. Voor kinderen is ze ook lief, maar als kinderen erg druk zijn en bijvoorbeeld hard rennen dan kan ze wat ineen krimpen en zeer onderdanig zijn. In een veilige omgeving kan ze los lopen want ze heeft niet de neiging om weg te lopen.

Voor de meeste andere honden is ze heel vriendelijk maar soms kan ze wat dominant zijn naar andere teefjes.  De verzorgers denken dat ze uit onzekerheid gedrag van andere honden in de shelter kopieert.

Trizia woonde na de sterilisatie even in een opvanggezin, daar leefde ook een kat en dat ging goed. Maar toen er in de shelter een kat kwam was ze, samen met de andere honden, fel op de kat. Bij het opvanggezin verbleef ze ongeveer 1 maand en daar gedroeg ze zich goed: ze blafte nauwelijks en maakte niets kapot.

Trizia verblijft al vele jaren in de shelter. Helaas is ze daar nu wat te dik geworden. Dit komt door het gebrek aan beweging.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.


November 2019

November 2019

November 2019