Simba

By Ilse van den Oetelaar, 26 juli 2019

SIMBA IS GEADOPTEERD!!

 

Simba was een verjaardagskadootje voor een buurjongen, maar zijn moeder was er helemaal niet blij mee. En dus moest Simba weg

Naam Simba
Ras Labrador
Geslacht Reu
Geboortedatum 1 mei 2017
Gezondheid Goed!
Gewicht/schofthoogte 50-55 cm, 30 kg

Omschrijving Simba

Er werd nauwelijks omgekeken naar Simba. Hij zat 4 dagen per week alleen in de tuin en ging gaten graven. Simba was duidelijk niet gelukkig en verdiende een beter leven. Protectora Hogram werd gevraagd of ze konden uitkijken naar een goed adoptieadres.

En daarom is Simba ter adoptie. Simba is een prachtige labrador/ retriever (mix?) en hij is heel aanhankelijk en lief en zou het liefste de hele dag  geknuffeld worden en bij je in de buurt zijn.

Simba is geen nerveuze hond. Hij is goed met andere honden, speelt graag en is ook ok met katten.

Bij nieuwe mensen neemt hij even de tijd om ze te leren kennen, lijkt dan wat verlegen. Maar als hij je eenmaal kent is hij blij en speels. Hij moet ook nog wel wat dingen leren: zoals lopen aan de lijn, in een drukkere buurt, het verkeer. Dan kan hij in het begin wat angstig lijken, maar hij hersteld zich snel.

Simba is gek op water! en het zou natuurlijk geweldig zijn als hij regelmatig ergens lekker kan gaan zwemmen. Ook zla hij het fijn vinden als er een andere hond in het adoptiegezin aanwezig is.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.