Sasha

By Ilse van den Oetelaar, 22 januari 2023

Sasha heeft een zeer bijzondere kleur… je blijft naar haar kijken!

Naam Sasha
Ras Galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2-3 jaar
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 20 kg, 50 cm

Omschrijving Sasha

Deze knappe verschijning is Sasha. En als we knap zeggen dan bedoelen we echt heeeel knap.

Kijk maar eens naar haar, ze heeft echt een heel bijzonder kleur, prachtig! We hebben haar in november in de shelter ontmoet en wow wat is deze galga een eye-catcher! Ze heeft een soort chocoladebruine en soms donker grijze vacht.

Maar hoe mooi ze ook is, de kans is groot dat ze geen fijn leven gehad heeft bij een jager. Ze werd helemaal alleen gevonden in een dorpje en gelukkig kon ze worden opgevangen bij Puntanimals.

Sasha is nog jong en houdt ervan om actief bezig te zijn. Maar naast het actieve, heeft ze ook een heel mooi evenwichtig karakter. Ze houdt er ook van om heerlijk te relaxen. Ze omschrijven haar als heel loyale hond zowel naar honden als mensen toe. Sasha is heel sociaal met andere honden.

Ze houdt ervan om te spelen en dat kan er soms wat ruig aan toe gaan. Ze is ook heel zorgzaam naar de andere honden toe. Zo likt ze de wondjes van de andere honden schoon bijvoorbeeld.

Wanneer vrijwilligers de shelter bezoeken, zoekt ze snel contact, geniet ze van de aandacht en knuffels die ze krijgt. Ze gaat graag mee wandelen, maar trekt nog wel wat aan de lijn.

Volgens haar verzorgers is haar jachtinstinct goed ontwikkeld. 

Zijn jullie ook zo onder de indruk van haar? Aarzel dan zeker niet om ons te mailen!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.