Rayo

By Ilse van den Oetelaar, 20 mei 2024

 RAYO IS GEADOPTEERD!!

 

Rayo is een jonge podenco(mix) met een prachtige kleur

Naam Rayo
Ras Podenco
Geslacht Reu
Geboortedatum 22-12-2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 37 cm, 8 kg

Omschrijving Rayo

Mogen we jullie voorstellen aan Rayo. Hij komt vanaf 25 mei bij een gastgezin in opvang.

Rayo werd samen met zijn broertje Mio door hun eigenaar aan Puntanimals afgestaan. Helaas leefden ze daar onder zeer slechte omstandigheden. Eerder werden hun zusjes Raya en Mia ook al afgestaan. In tegenstelling tot Raya en Mia is Rayo een beetje meer bescheiden. Gelukkig kon hij tot zijn reis naar Nederland ook in Spanje bij een gastgezin verblijven. Zo kan hij vast wennen aan het leven in huis.

Hij is rustig aanwezig. Uiteraard kan het ook nog zijn dat hij een beetje onder de indruk is van alle nieuwe indrukken. Normaal zijn podenco’s opgewekte, energieke honden.

Rayo kan het er goed vinden met andere honden. Hij is een beetje verlegen, maar wel erg lief naar de vrijwilligers. Hij houdt ervan om geknuffeld te worden. Rayo vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen, hier wordt hij heel gelukkig van. Hij heeft eerder samengewoond met katten.

Podenco’s staan bekend om hun vriendelijke en zachtaardig karakter. Wie biedt Rayo een mooie thuis? Na 25 mei kunnen we nog veel meer vertellen over dit leuke hondje.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.