Pulgarcita

By Ilse van den Oetelaar, 30 mei 2017

PULGARCITA IS GEADOPTEERD!!!

Pulgarcita (Kleinduimpje) is een klein hondje, vermoedelijk een pincher-mixje van ongeveer 8 maanden. Dit leuke, vrolijke hondje is echt een klein clowntje! We zoeken voor haar een adoptiegezin waar ze helemaal op haar plek is!

Naam  Pulgarita
Ras  Mix(-pincher)
Geslacht  Teefje
Geboortedatum  Najaar 2016
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte   6 kg

 

Omschrijving Pulgarcita

Pulgarcita werd zwervend in de straten van Huelva aangetroffen en niemand keek om naar dit kleine hondje van slechts 6 kg. Pulgarcita liet zich maar al te graag meenemen naar de shelter. In de shelter blijkt het een  speels hondje te zijn. En als er mensen in de shelter komen dan springt zij als een stuiterbal op ene neer om hun aandacht te trekken, tussen al die andere en veel grotere honden. Als mensen haar zien vindt ze het heerlijk als ze haar optillen en gaat vervolgens graag een spelletje met ze doen zoals het gooien van een dennenappel onder de pijnbomen in de buurt van de shelter.

Met de andere honden heeft dit jonge hondje geen problemen.

Wie valt er voor dit vrolijke hondje?

update 16-6

Kleine Pulgarita was een halve dag geadopteerd en werd al weer teruggebracht naar de shelter! Ze was te speels…. Terwijl de adoptante haar zelf ontmoet had in de shelter en wist dat het Kleinduimpje gek is op spelen. Haar is geadviseerd de volgende keer maar naar een speelgoedwinkel te gaan voor een pluche exemplaar…..

update 27-9

Tijdens ons bezoek aan de shelter was Pulgarita buiten de shelter aan het wandleen met een vrijwilliger. Toen wij haar riepen kwam ze direct aanhollen en sprong letterlijk in de armen van Suzanne. Pulgarita is een heerlijk, blij, speels en ongecompliceerd hondje dat overal een feestje van wil maken.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.