Pippo

By Ilse van den Oetelaar, 25 mei 2022

 PIPPO IS GEADOPTEERD!!!!

 

Lieve Pippo is te bewonderen in Nederland!

Naam Pippo
Ras Bodeguero
Geslacht Reu
Geboortedatum 23-6-2020
Gezondheid Goed, zie tekst!!
Gewicht/schofthoogte 6 kg (geschat)

Omschrijving Pippo

We hebben goed nieuws, want Pippo is klaar voor adoptie! Op 22 januari kwam hij naar Nederland en bleek hij positief te zijn getest met filaria. Hiervoor heeft hij een uitgebreide medische behandeling gehad en inmiddels is hij hiervan genezen.
Wat zijn we blij dat Pippo bij een hele lieve opvanger heeft gezeten in afwachting van zijn genezing. Want zij kan nu alles over hem vertellen.

Lieve Pippo is een aanhankelijk en lief hondje met een zacht en gevoelig karakter, al is hij nog jong en ook wel speels. Naar mannen toe kán hij wat terughoudend zijn als hij ze nog niet kent. Hij gaat graag naar buiten, speelt ook graag in de tuin  en is uiteraard zindelijk. Hij weegt inmiddels 9 kilo want eten is een hobby.  Hij is ook bijzonder intelligent en leergierig en wil graag pleasen. Als je zijn hartje hebt gewonnen kijkt hij je naar de ogen en zal alles voor je willen doen. Hij heeft het zwaar gehad tijdens zijn kuur maar heeft alles moedig doorstaan. Aanvankelijk was hij nieuwsgierig maar ook bang voor mensen, begrijpelijk als je weet dat hij op straat heeft geleefd. Nu is hij vrolijk en verwachtingsvol. Hij wordt heel blij van aandacht en vriendelijkheid en geeft daarvoor veel liefde terug. Hij is niet graag alleen, al kan dat wel af en toe. Te vaak en te lang maakt hem down en verdrietig.  Dus een baasje dat overdag thuis is, liefst een benedenwoning en een klein tuintje heeft zou fantastisch zijn. Andere huisdieren hoeft niet persé, een fijne veilige plek bij een lief mens,  waar hij warmte, vriendelijkheid en rust vindt, zijn voor hem de ingrediënten om een gelukkig en tevreden hondje te kunnen zijn.

Over een half jaar zal Pippo nog eenmalig een controle moeten krijgen om te kijken of de filaria helemaal is verdwenen.

UPODATE JUNI 2022

 

Lieve Pippo is jarig. Dit kleine mannetje is twee jaar geworden en wat hij heeft al al veel meegemaakt!!

Gelukkig is hij zijn vrolijkheid en aanhankelijkheid niet verloren en hij is helemaal klaar voor adoptie!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 


Wordpress Gallery Plugin Free