Phoebe

By Ilse van den Oetelaar, 14 juli 2018

 PHOEBE IS GEADOPTEERD!!!!!

 

Phoebe werd aangetroffen op de snelweg. Gelukkig werd ze gered. Phoebe is nog geen 2 jaar oud en een vrolijk ongecompliceerd hondje

 

Naam Phoebe
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum 15 augustus 2016
Gezondheid Bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 49 cm/ 10 kg

 

Omschrijving Phoebe

Phoebe liep langs de snelweg, duidelijk verzwakt en verhit. De vrijwilligster stopte en kon haar meenemen.

Phoebe is een heel sociaal,  speels en actief hondje. Ze is niet angstig of getraumatiseerd, Voor de andere honden in de protectora is ze heel vriendelijk. Voor katten lijkt ze niet veel belangstelling te hebben. Medio juli is ze gesteriliseerd en nu zal ze een paar dagen opgenomen worden in een gezin waar ook een kat is.

In huis maakt ze geen problemen. Ze is zindelijk en sloopt niets en blaft nauwelijks.

Phoebe is dol op mensen en houdt erg van knuffelen. De dag voor de sterilisatie mocht ze op een avond mee naar het strand en daar heeft ze erg genoten (zie foto’s)

UPDATE december 2018

Phoebe wacht nog steeds in de shelter. Phoebe is een heel aanhankelijk hondje dat niets liever wil dan bij mensen zijn. Daarom mocht ze tijdens het kerstweekend even met de vrijwilligster mee naar huis zodat ze niet het lange weekend alleen zou zijn. Dan blijkt weer hoe ontzetten vertederend dit kleine hondje is.

UPDATE april 2019

We kunnen het ons niet voorstellen maar Phoebe verblijft nog altijd in de shelter. Terwijl er werkelijk niets negatiefs over haar te melden is: ze is klein, jong, sociaal met andere honden, met katten,  met volwassenen en kinderen, gehoorzaam, loopt goed mee aan de lijn…. wat meer kun je willen…?

De laatste tijd lijkt Phoebe haar vrolijkheid te verliezen, ze zit al zo lang op dat kleine strookje grond van de shelter…