Pepo

By Ilse van den Oetelaar, 2 april 2018

PEPO IS GEADOPTEERD!!!

Pepo werd op straat aangetroffen, hij lag in de regen en was helemaal alleen. Gelukkig kon hij meegenomen worden naar de Protectora. Hij is heel aanhankelijk!

Naam  Pepo
Ras  Mix (-bodeguero?)
Geslacht  Reutje
Geboortedatum  1-10-2009
Gezondheid  Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte  55cm hoog, 15 kg

 

Omschrijving Pepo

Toen Pepo werd aangetroffen op straat droeg hij een halsband, maar hij had geen chip. Nooit heeft iemand naar hem geïnformeerd. We denken dat hij is buitengezet. Het was duidelijk dat dit hondje niet op straat zou kunnen overleven en daarom werd hij meegenomen naar de Protectora. Na een bad en een goede maaltijd knapte hij zienderogen op.

Inmiddels wacht hij alweer anderhalf jaar op een adoptant…

Pepo is ontzettend aanhankelijk, hij is gek op knuffelen. Hij is dan weliswaar acht jaar maar heeft de energie van een vijfjarige, dus hij komt helemaal niet over als een oud hondje.

Hij vindt alle mensen leuk! Als ze met hem knuffelen en hem verwennen dan vindt hij dat geweldig. Dat geldt ook voor kinderen. Ook met de andere honden maakt hij nooit problemen. Voor katten heeft hij geen belangstelling.

Na zijn castratie heeft hij even in een opvanggezin gewoond en dat ging prima: hij maakte niets stuk, was zindelijk en blafte niet veel. Omdat hij zo aanhankelijk is vond hij het niet fijn als hij alleen gelaten werd, maar hij deed dan verder niets verkeerd.

Hij gaat graag mee wandelen en loopt dan goed mee aan de riem en reageert niet op harde geluiden of onverwachte zaken.

Kortom:  Pepo is een probleemloos hondje dat in elk gezin zou passen!

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.