Olafh

By Ilse van den Oetelaar, 25 mei 2018

OLAFH IS GEADOPTEERD!!

Olafh is een leuke ruwharige mixhond die na maanden zwerven eindelijk gered kon worden van het straatleven. Olafh is ongeveer 1,5 jaar

 

Naam Olafh
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 15-12-2016
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 60 cm, 22 kg

 

Omschrijving Olafh

Olafh zwierf lange tijd door een park maar hij liet zich niet vangen. Hij ging zelf ook niet naar mensen toe, maar had wel belangstelling voor andere honden. Plotseling was hij enige tijd weg. Toen hij na een aantal weken weer gezien werd, was hij erg mager en had een wond, waarschijnlijk van een beet, op zijn rug. Gelukkig had hij belangstelling voor voer en lekkere hapjes en zo konden de vrijwilligers zijn vertrouwen winnen. Op een dag liep hij met ze mee en waren zij in staat om hem te redden. Hij was toen pas 11 maanden oud.

In de protectora liet hij zien dat hij een vrolijke, ondeugende pup was. Inmiddels vertrouwt hij de verzorgers helemaal en hij is gek op knuffelen en kusjes uitdelen. Als ze ‘s morgens bij de protectora aankomen staat Olafh al klaar om met ze spelen en gaat van blijdschap iedereen likjes geven. Hij is helemaal niet meer bang voor mensen en is altijd op zoek naar affectie.

Ook voor de andere honden is hij erg lief. Hij is gek op spelen en niet dominant.

Voor katten is hij erg vriendelijk. Toen hij na zijn redding even bij een vrijwilliger in huis woonde bleek hij zich prima te gedragen. We denken dat Olafh bij verschillende adoptiegezinnen zou kunnen passen want hij past zich goed aan.

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.