Malva

By Ilse van den Oetelaar, 25 mei 2018

MALVA IS GEADOPTEERD!!

 

Malva zwierf enige tijd op straat, maar gelukkig kon ze gered worden. Ze is nog geen 2 jaar oud en wacht nog altijd op een adoptant

Naam Malva
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum 15 mei 2017
Gezondheid Goed! getest 15-6-2019
Gewicht/schofthoogte 14 kg/ 44 cm

Omschrijving Malva

Malva was de compagnon van Melo. Samen zwierven ze enige tijd rond. Malva liet zich gemakkelijk meenemen want ze is niet angstig en heel vriendelijk. Eenmaal bij onze contactpersoon thuis liet ze zien wat voor gemakkelijk hondje ze is. Ze maakt nooit problemen en is lief en speels. Ze vindt het heerlijk om met een speeltje lekker in de weer te zijn. Bekijk de leuke filmpjes!!

Ook voor de andere honden is ze lief en met kinderen heeft ze geen problemen. Ook in huis gedraagt ze zich netjes.

Update December 2018:

Malva wacht nog altijd op een eigen plekje. Ze is speels, lief, sociaal en gezond. Als andere honden erg opgewonden doen laat ze even merken hier niet van gediend te zijn, zonder agressief te worden.

Malva kan beter niet bij katten geplaatst worden.

Update februari 2019:

Malva is verhuist naar een kleinere opvang. De reden hiervoor is dat ze samen met een andere hond een opening in de omheining heeft ontdekt en toen samen met de andere hond de tuin van de buren is ingerend. De andere hond staat bekend om het feit dat hij heel graag achter de kippen aan zit en ze dan doodt en dat gebeurde in dit geval ook. Geen goed voorbeeld voor Malva! Maar om alle risico’s uit te sluiten werden beiden honden elders geplaatst. Malva krijgt nu veel meer individuele aandacht en ze blijkt erg leergierig. En zo heeft veel kunnen leren!

Ze geniet van de persoonlijke aandacht.

Update juli 2019:

Malva heeft in de kleinere opvang, met meer aandacht veel geleerd. Want Malva is heel leergierig en wil graag bij iemand horen en duidelijk weten wat er van haar verwacht wordt. Malva is actief en heel speels. Voor de andere honden in de opvang is ze erg lief.

Update oktober 2019:

Malva wacht inmiddels alweer mer dan anderhalf jaar. Ze heeft haar vrolijkheid, speelsheid en will to please gelukkig niet niet verloren. Malva geniet van de momenten waarop ze gerichte aandacht krijgt van iemand en waarmee ze mee mag.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Charol en Malva