Nube

By Ilse van den Oetelaar, 9 februari 2021

NUBE IS GEADOPTEERD!!

 

Nube is een leuk dwergkeesje van ongeveer 4 jaar oud

Naam Nube
Ras Dwergkeesje
Geslacht Reutje
Geboortedatum 14 maart 2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn bekend
Gewicht/schofthoogte 4 kg, 30 cm

Omschrijving Nube

Nube is een vriendelijk, sociaal en actieve Dwergkees. Helaas kan zijn huidige eigenaresse in Spanje vanwege gezondheidsredenen niet meer voor hem zorgen. Daarom zoeken wij voor hem en zijn twee soortgenoten een heel goed nieuw huis! Een huis waar hij echt onderdeel van de familie wordt, waar hij veel aandacht krijgt, want het is een aanhankelijk hondje. Hij houdt van andere honden, mensen en kinderen, hij komt graag even zijn knuffels halen. Hij heeft samen met Moon en Jade en 3 katten in een huis gewoond. Het is echter niet noodzakelijk dat ze bij elkaar geplaatst worden, wel is het fijn als er eventueel andere honden in zijn nieuwe huis aanwezig is. Hij vindt het namelijk heerlijk om te spelen, te rennen en actief te zijn.

Hij is zeer gehoorzaam, luistert goed als je hem roept en zoekt veel contact met mensen. Hij heeft altijd in een huis gewoond, dus hij is zindelijk en loopt prima aan de lijn. Hij is gewend om op de bank te slapen.

Nube heeft een soort dubbele vacht die veel aandacht nodig heeft in de vorm van borstelen en wassen. Dit vraagt dus extra verzorging.

Het is een actief hondje, die van lange wandelingen houdt en ook autorijden vindt hij prima. Hij past zich snel aan nieuwe omstandigheden aan.

Natuurlijk verwachten wij veel reacties op Nube krijgen. Wij zullen in dat geval kijken naar de meest geschikte plek voor hem.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.