Moon

By Ilse van den Oetelaar, 9 februari 2021

 MOON IS GEADOPTEERD!!

 

Moon is een vrolijk reutje van ongeveer 3,5 jaar oud

Naam Moon
Ras Dwergkeesje
Geslacht Reutje
Geboortedatum 6 september 2017
Gezondheid Goed, bloedtesten zijn gedaan
Gewicht/schofthoogte 3,5 kg, 30 cm

Omschrijving Moon

Moon is een prachtige, aanhankelijk en actieve Dwergkees. Hij dankt zijn naam aan het bijzondere blauwe oogje dat hij heeft. Helaas kan zijn huidige eigenaresse in Spanje vanwege gezondheidsredenen niet meer voor hem zorgen. Daarom zoeken wij voor hem en zijn twee soortgenoten een heel goed nieuw huis! Een huis waar hij echt onderdeel van de familie wordt, waar hij veel aandacht krijgt, want het is een aanhankelijk hondje. Hij houdt van andere honden, mensen en kinderen, hij komt graag even zijn knuffels halen. Moon vindt het erg fijn om dicht bij je in de buurt te zijn.
Hij heeft samen met Jade en Nube en 3 katten in een huis gewoond. Het is echter niet noodzakelijk dat ze bij elkaar geplaatst worden, wel is het fijn als er eventueel andere honden in zijn nieuwe huis aanwezig is. Hij vindt het namelijk heerlijk om te spelen, te rennen en actief te zijn.

We denken dat van de drie hondjes Moon ook alleen geplaatst kan worden omdat hij zo op mensen is gericht.

Hij is zeer gehoorzaam, luistert goed als je hem roept en zoekt veel contact met mensen. Wel is het belangrijk dat hij aangelijnd is bij het uitlaten, want hij gaat graag een stukje verder aan de wandel. Hij heeft altijd in een huis gewoond, dus hij is zindelijk en loopt prima aan de lijn. Hij is gewend om op de bank te slapen.

Moon heeft een soort dubbele vacht die veel aandacht nodig heeft in de vorm van borstelen en wassen. Dit vraagt dus extra verzorging.

Het is een actief hondje, die van lange wandelingen houdt en ook autorijden vindt hij prima. Hij past zich snel aan nieuwe omstandigheden aan.

Natuurlijk verwachten wij veel reacties op Moon krijgen. Wij zullen in dat geval kijken naar de meest geschikte plek voor hem.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.