Nissa

By Ilse van den Oetelaar, 1 april 2024

Nissa is een prachtige galgo van ongeveer 2 jaar oud!

Naam Nissa
Ras Galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum Goed, bloeduitslagen volgen
Gezondheid 2022
Gewicht/schofthoogte geschat 65 cm

Omschrijving Nissa

Nissa verscheen enkele maanden geleden in een veld in Spanje. Wat is ze mooi!

Gelukkig was er een vriendelijke man die haar eten gaf, haar vertrouwen won en haar uiteindelijk in veiligheid bracht bij Puntanimals. Sindsdien heeft Nissa de harten van velen gestolen met haar zachtaardige en bescheiden aard. In het begin was ze erg verlegen, de toegewijde vrijwilligers hebben hard gewerkt om het vertrouwen van Nissa te winnen.

Nissa kan het goed vinden met de andere honden in de shelter. Helaas blijft het voor een bescheiden hond als Nissa niet altijd gemakkelijk in de shelter. De overvolle omgeving en de dynamiek tussen de dieren kunnen soms uitdagend zijn voor haar gevoelige aard. Helaas heeft ze onlangs nog een moeilijk moment gehad toen ze gebeten werd door een andere hond tijdens een eetmoment.

Nissa houdt ervan om met de vrijwilligers mee te gaan wandelen, ze wandelt mooi mee aan de lijn. We denken dat Nissa het beste gedijt in een omgeving waar ze zich veilig voelt, misschien bij een familie die al een stabiele hond heeft, of in een rustig huishouden waar ze verder kan opbloeien en zich kan ontwikkelen. Het is van cruciaal belang dat haar adoptiegezin geduldig en liefdevol is, bereid om haar te begeleiden op haar reis naar vertrouwen en zelfvertrouwen. 

Hoe ze met katten is weten we niet maar dit kan getest worden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.