Zhuli

By Ilse van den Oetelaar, 1 april 2024

Wat een uitstraling heeft Zhuli!

Naam Zhuli
Ras Mix Breton
Geslacht Reu
Geboortedatum Begin 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte Geschat 45-50 cm

Omschrijving Zhuli

In maart van dit jaar werd Zhuli gered toen hij langs een drukke weg in een dorp in Huelva dwaalde. Gelukkig stopte de persoon die hem zag en kon hij hem veilig stellen. Ondertussen verblijft Zhulí bij Puntanimals en is hij helemaal klaar om zijn nieuwe familie te vinden.

Zhùli is een sociale hond: aanhankelijk, vriendelijk en speels. Hij kan het erg goed vinden met de andere honden in de shelter, zowel met reutjes als met teefjes. Ook naar de vrijwilligers toe is hij uitermate vriendelijk. Hij vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen, het is zijn geluksmoment van de dag. Hij is heel intelligent, leert snel en heeft uiteraard een actief karakter zoals veel Bretons. Zhùli’s energie vraagt om actieve mensen die weten wat hij nodig heeft. Voldoende beweging, maar ook rust en mentale uitdaging. 

Natuurlijk weten we niets van zijn achtergrond en ook niet wat hij heeft meegemaakt. Dit betekent dat ene hond uit de shelter altijd een periode van wennen nodig zal hebben. Immers ze komen in een voor hen nieuwe situatie en hebben dus tijd en geduld nodig om zich aan te passen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free