Nieuwsbrief N° 47, December 2020

By Ilse van den Oetelaar, 15 december 2020

Het is halverwege de feestmaand! Geen anderhalvemetersamenleving voor onze honden maar juist extra veel knuffels.

  • We beginnen zoals altijd met een overzicht van de geadopteerde honden. Sinds de vorige nieuwsbrief zijn er weer veel honden geadopteerd. Happy, de vrolijke jonge galgo, vond al snel een eigen plek en kon afgelopen week al afreizen naar Nederland.  Een andere galgo, de lieve Tokio, werd ook geadopteerd en dat is natuurlijk heel fijn als je weet hoeveel galgo’s er op in de vele shelters en protectora’s verblijven. Bij Puntanimals werden enkele kleine hondjes opgenomen en het duurde niet lang of we vonden voor de meeste van hen adoptiegezinnen. Onder hen het leuke reutje Galetta. Hij kan volgende week naar Nederland afreizen, samen met Rufo. Rufo werd geadopteerd door een vrijwilliger die vaak huisbezoeken en aankomsten verzorgd voor onze stichting. Kleine Sun viel meteen op door haar lieve uitstraling en dus werd versnel een adoptiegezin gevonden. Hetzelfde geldt voor Cookie, dit witte ienimiene hondje mag ook snel naar Nederland komen. En ook voor Kiri, het kleine magere Podenco-reutje dat zwervend werd aangetroffen meldde zich een adoptiegezin. Tenslotte zijn we heel blij te melden dat ook Turco, de vrolijke, speelse hond met drie poten binnenkort zijn intrek genomen bij een gezin waar ook andere honden op hem wachten.

 

  • Stichting Hobodogs is aangemeld bij Sponsorkliks  Dit betekent dat er door de stichting geld ingezameld kan worden als mensen via aangesloten winkels inkopen doen.Wil je Hobodogs ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hobodogs. Voor jou een kleine moeite, voor Hobodogs zijn het directe inkomsten. Hoe werkt het?
    Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanHobodogs. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Hobodogs hier direct van!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

  • Afgelopen weken hebben wij de mogelijkheid onderzocht om te gaan samenwerken met de protectora Pam (https://www.facebook.com/PAMProtectoraMontehermoso/). Het gaat om een zeer kleinschalige protectora in het midden van Spanje. De komende weken zullen we enkele van hun honden op onze website zetten.

 

  • Vandaag extra aandacht voor Lerenda. Lerenda is een prachtige, gevoelige jonge hond die momenteel in België verblijft. Ze werd geadopteerd maar werd na enkele dagen toch teruggebracht naar het opvanggezin. Lerenda bleek zo’n gevoelige en energieke hond dat we nu voor haar op zoek willen gaan  naar een adoptie-gezin waar al een andere stabiele hond is, waar een tuin is waar Lerenda lekker kan spelen en waar men met lieve Lerenda wil gaan werken aan het krijgen van meer vertrouwen. Het opvanggezin kan u natuurlijk veel meer vertellen over Lerenda!

 

  • We wensen alle adoptanten, alle Hobodogs, alle vrijwilligers in Nederland, België en Spanje hele fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar!