Nasji

By Ilse van den Oetelaar, 20 november 2023

 NASJI IS GEADOPTEERD!!

 

 

wat een schoonheid is Nasji

Naam Nasji
Ras Galgo
Geslacht Teefje
Geboortedatum 19-10-2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen bekend
Gewicht/schofthoogte 21 kilo/ 60 cm

Omschrijving Nasji

Deze mooie zwarte parel heet Nasij.

Nasij werd 1,5  jaar geleden door een shelter in Spanje gered van straat. Ze was in het begin heel erg bang in de shelter. Maar wat een metamorfose heeft ze doorgemaakt! 

Van een dametje die zich verstopte in een hoekje om onopgemerkt te blijven naar een sociale diva die houdt van de aandacht van mensen. Zoals we weten, zijn zwarte honden vaak niet zo populair in Spanje en jammer genoeg had er niemand naar haar gevraagd.

Daarom besloot een pleeggezin dat ze mocht afreizen, want ook jij ben het waard Nasij om een familie te vinden die onvoorwaardelijk van je gaat houden!

Nasij verblijft nu een aantal weken in het pleeggezin. En wat heeft ze zich op die korte tijd al goed aangepast aan het huiselijk leven. Nasij is een vrolijke hond, ‘s morgens of bij het thuis komen, komt ze je heel enthousiast begroeten. 

Ze gedraagt zich rustig in huis op haar gekke 5 minuutjes na, is vanaf dag 1 helemaal zindelijk en kan enkele uurtjes alleen blijven samen met de andere honden.

Nasij kan goed opschieten met de andere honden in het gezin en daagt ze graag uit om samen te spelen. In de auto is ze rustig en kijkt naar buiten om alles in zich op te nemen. Nasij houdt ervan om te gaan wandelen, wanneer je haar halsband pakt, komt ze meteen naar je toe. Nasij wordt niet bij katten geplaatst, deze vindt ze heel erg spannend en heeft de neiging om er achter te jagen. Nasji is speels en sociaal naar mensen. Ze komt regelmatig een knuffel halen maar is niet overdreven aanhankelijk. We denken dat het fijn is als ze bij een andere galgo komt, maar we weten niet of dit een must is.

Kortom, ze is klaar voor adoptie! Wie sluit Nasij in z’n hart?

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

 

Wordpress Gallery Plugin Free