Mosquito

By Ilse van den Oetelaar, 12 augustus 2023

Mosquito werd samen met zijn broertje gered

Naam Mosquito
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum schatting begin 2023
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte Volgroeid ws 18  kg (schatting)

Omschrijving Mosquito

Mogen we jullie voorstellen aan Mosquito. Eigenlijk hoef je alleen maar naar die ogen te kijken en die leuke uitstraling om verliefd te worden. Wat een geweldig hondje is dit!

Mosquito werd gered door werknemers in de buurt van een spoorweggebied. Samen met zijn broer Mug waren ze zoek naar voedsel. Ze werden opgenomen in de shelter van Puntanimals, maar die is inmiddels overvol, met vooral veel pups.

Mosquito is een actieve, opgewekte en speelse jonge hond. Hij kan uitstekend overweg met de andere honden in de shelter. Hij kijkt ernaar uit om wandelingen te maken met de vrijwilligers en is altijd in de stemming voor spelen en aandacht.

We hopen dat Mosquito niet verder zal moeten opgroeien in de shelter en dat hij snel zijn weg mag vinden naar een liefdevol gezin. De familie moet zich uiteraard bewust zijn van het feit dat Mosquito nog jong is en dat hij nog veel zal moeten leren. Ook weten we niets van zijn historie. Dit betekent dat een pup uit een shelter altijd meer begeleiding zal vragen. We verwachten dat hij zal uitgroeien tot een middelgrote hond. Hij heeft nu nog heerlijk lange slungelpoten. 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free