Mora

By Ilse van den Oetelaar, 19 september 2018

MORA IS GEADOPTEERD!!

 

Mora is een galgo-mix. Ze is vriendelijk voor andere honden en houdt van spelen. Ze is heel aanhankelijk.

 

Naam Mora
Ras Galgo-mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum 1 mei 2017
Gezondheid Goed!
Gewicht/schofthoogte 18 kg, 55 cm

 

Omschrijving Mora

Mora werd in juni 2017 gered, samen met haar zusje, door een familie die enige tijd voor ze zorgde, maar uiteindelijk onvoldoende tijd bleek te hebben om deze pups alle aandacht te geven die ze nodig hadden. Ze namen contact op met een Spaanse stichting die de hondjes, los van elkaar, in een opvanggezin plaatste als nood-oplossing. Haar zusje werd daarna geadopteerd. Mora werd vanuit de noodopvang nogmaals doorgeplaatst naar een opvanggezin en toen kwam er een aanvraag vanuit Barcelona. Mora werd geadopteerd, maar na 24 uur (!) werd ze alweer teruggestuurd naar Sevilla zonder duidelijke reden, behalve dat ze toch niet paste binnen hun gezin…

Dus toen was Mora weer terug in Zuid Spanje, maar het opvanggezin had inmiddels ook alweer een andere opvanger. Daarom werd Susan gevraagd om Mora op te vangen.

Mora verblijft nu in de opvang van Susan, bij Sevilla. Mora is heel sociaal met de andere honden, groot en klein. Ook voor de mensen is ze erg vriendelijk.

Ze vindt het leuk om met de andere honden te spelen, maar kan ook van haar rust genieten.

Ondanks al de wisselingen maakt ze geen getraumatiseerde indruk. We hebben haar ontmoet tijdens ons bezoek aan Susan en we waren allemaal onder de indruk van haar lieve, vrolijke uitstraling.