Moncherie

By Ilse van den Oetelaar, 11 februari 2021

 MONCHERIE EN LINDT ZIJN GEADOPTEERD!!

Moncherie is samen met haar zusje Lindt gered van een jager

Naam Moncherie
Ras Bracco/ Duitse Staande
Geslacht Teef
Geboortedatum 2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte ongeveer 17 kg

Omschrijving Moncherie

Deze mooie jonge dame heeft het geluk gehad om gered te worden uit de handen van een jager. Iemand heeft de hulp ingeschakeld van de shelter van Puntanimals om deze honden op te nemen toen hij zag onder welke omstandigheden ze werden gehouden. Hij wilde niet dat ze in verkeerde handen zouden vallen. De twee honden zaten alleen en op een kale betonnen vloer, zonder aandacht. De vrijwilligers hebben zich direct over hen ontfermd.
Ze geven aan dat Moncherie in het begin nog erg verlegen was en dat het nu iedere dag een beetje beter gaat. In het begin had Moncherie nog weinig vertrouwen in de vrijwilligers en konden ze haar moeilijk benaderen. Ze vond het spannend om geaaid te worden. Met liefde en geduld gaat dat een stuk beter. Ze speelt met de andere honden en is graag dicht bij haar zusje Lindt.
Moncherie hoeft niet samen met haar zusje geplaatst te worden. Wel denken we dat het voor haar belangrijk is om bij een andere stabiele hond te gaan wonen. Zo kan zij leren wat er van haar wordt verwacht en nog meer vertrouwen krijgen.

Hoe ze met katten omgaat kan eventueel getest worden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.