Lindt

By Ilse van den Oetelaar, 11 februari 2021

LINDT EN MONCHERIE ZIJN GEADOPTEERD!!!

 

Lindt is samen met haar zusje Moncherie gered van een jager

Naam Lindt
Ras Bracco/ Duitse Staande
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte ongeveer 17 kg

Omschrijving Lindt

Deze mooie jonge dame heeft het geluk gehad om gered te worden uit de handen van een jager. Iemand heeft de hulp ingeschakeld van de shelter van Puntanimals om deze honden op te nemen toen hij zag onder welke omstandigheden ze werden gehouden. Hij wilde niet dat ze in verkeerde handen zouden vallen. De twee honden zaten alleen en op een kale betonnen vloer, zonder aandacht. De vrijwilligers hebben zich over hen ontfermd en geven aan dat Lindt een lieve, actieve en levendige hond is.
Ze rent graag door de tuin en speelt met de andere honden, hier gaat ze goed mee om. In het begin moest ze nog leren dat ze haar eten niet meer hoefde te verdedigen. Ze is nu al veel rustiger en heeft meer vertrouwen in de mensen die haar verzorgen. Ze loopt al goed aan de lijn en vindt het heerlijk om te gaan wandelen. Natuurlijk zal Lindt in Nederland nog veel moeten leren. Hoe ze met katten omgaat kan eventueel getest worden.
Lindt hoeft niet samen met haar zusje Moncherie geplaatst te worden. We denken wel dat een andere stabiele hond haar goed zal doen bij het winnen van vertrouwen en om te leren wat er van haar wordt verwacht.

Lindt is iets groter dan haar zusje en op de foto’s te herkennen aan het gele lintje

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.