Molly

By Ilse van den Oetelaar, 27 februari 2017

MOLLY IS GEADOPTEERD!!

Deze leukerd heet Molly. Molly is een vrolijke jonge hond die geen problemen maakt met andere honden of katten. Ze heeft een fantastisch karakter. Naar vreemden is ze in het begin een beetje terughoudend maar al snel begrijpt ze dat je het goed met haar voor hebt.

Naam Molly
Ras Mix-draadhaar
Geslacht Teef
Geboortedatum Voorjaar 2016
Gezondheid Goed (bloedtesten volgen nog)
Gewicht/schofthoogte 30 kg

 

Omschrijving Molly

Molly werd als aandoenlijk pupje opgenomen in een gezin, maar helaas gaven ze haar nauwelijks aandacht en beweging. Molly was vaak  helemaal alleen thuis en ging als puber dan ook uitproberen wat je zoal kunt doen om jezelf bezig te houden….Daarop besloten de mensen haar af te geven bij de Protectora. Hier speelt ze vol op met de andere honden en heeft ze voldoende afleiding en wordt ze juist omschreven als een vrij rustige jonge hond. Daarom gaan de vrijwilligers ervan uit dat de eigenaren onvoldoende hebben willen investeren in hun jonge pup. Zoals bij de meeste honden: als er voldoende met ze ondernomen wordt, blijken veel problemen niet meer voor te komen. Molly is dan ook helemaal klaar om naar haar definitieve thuis te gaan. Ze kan goed met andere honden samenleven en ook met de katten in de Protectora maakt ze geen problemen.

UPDATE 4 maart 2018

Eind februari werd de Protectora getroffen door en enorm noodweer waardoor hekken en muren zijn omgewaaid en verblijven helemaal zijn ondergelopen. Dit betekent dat Irene enorm moet improviseren om alle honden een fijne en veilig plek te kunnen blijven bieden, want zomaar naar buiten laten gaan gaat nu niet omdat een groot deel van het terrein nu niet meer omheind is.

Voor Molly en sommige andere grote honden betekent dit dat zij ‘s nachts in een grote bench moeten slapen zodat ze niet kunnen ontsnappen. Molly blijkt daarbij heel erg gehoorzaam en coöperatief te zijn. Irne benadrukt hoe ongelooflijk braaf Molly is.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.