Misty

By Ilse van den Oetelaar, 5 april 2022

MISTY IS GEADOPTEERD!!!!

Naam Misty
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum Januari 2020
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte 45 cm, 14,5 kg

Omschrijving Misty

Misty kwam bij ons in opvang en we hadden verwacht dat het lang zou duren om haar te laten zien dat buiten geen fijne plek was. Geen zorgen meer maar genieten van een zachte mand, lekker eten, leuke wandelingen en vooral van liefde. Iets wat ze in haar korte leventje nog nooit gehad heeft.

Misty zit nu twee maanden in opvang en geniet volop van een huiselijk leven en de rust en regelmaat na haar zwerversbestaan. Ze weet inmiddels dat een leventje als huishond veel leuker en gezelliger is als een zwerversbestaan buiten.
Binnen is ze een heerlijke, blije, vrolijke en vooral speelse pup die ‘s avonds graag op de bank tegen je aan komt liggen. Buiten is ze nog wat alerter maar ze vindt wandelen steeds leuker en geniet hier steeds meer van. Ze loopt keurig mee aan de lijn en luistert nu goed naar haar naam en komt als je haar roept.
Als er vreemden op bezoek komen, laat ze zich gewoon benaderen en aaien maar kijkt eerst even de kat uit de boom. Als het ijs eenmaal gebroken is, komt ze met haar pootje aandacht vragen en wil ze geaaid worden en spelen.
Ze heeft veel geleerd van de honden van het opvanggezin. Daarom zoeken we voor haar een foreverhome met een stabiele hond waar ze zich aan op kan trekken en lekker mee kan spelen want dat doet ze zich graag.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.