Marwan

By Ilse van den Oetelaar, 9 augustus 2018

 MARWAN IS GEADOPTEERD!!

 

Waterhond Marwan werd in zeer slechte omstandigheden op straat aangetroffen. Gelukkig werd hij gered en hij is aan de beterende hand.

 

Naam Marwan
Ras Waterhond
Geslacht Reu
Geboortedatum 4 a 5 jaar
Gezondheid volgt, zie tekst
Gewicht/schofthoogte 14 kg

 

Omschrijving Marwan

Marwan had een eigenaar, die berucht is om zijn zeer slechte verzorging van honden. Hij houdt zijn honden in een klein huis in het bos en kijkt nauwelijks naar ze om. Marwan werd daar door wandelaars buiten aangetroffen en ze namen hem mee. De eigenaar ging akkoord met het afstaan aan de protectora. Ze proberen hem zover te krijgen om ook een andere hond af te staan.

Marwan zat onder de wonden, waarin veel maden werden aangetroffen. Ook zijn oog is beschadigd en dit oog zal zeer waarschijnlijk niet meer te redden zijn en dat wordt dan geamputeerd.

Marwan is inmiddels al flink onder handen genomen en het gaat, naar omstandigheden, goed met hem. Hij is erg vriendelijk. Voor een waterhond is hij erg klein.

Marwan kan goed overweg met de andere honden en ook de katten laat hij met rust

Update 24 augustus:

Marwan is bij de dierenarts geweest en zijn oogje is verwijderd. Het gaat goed met hem en lijkt en bevrijd te zijn van de last en mogelijk pijn aan zijn oog.

Update oktober 2018

We hebben Marwan ontmoet en het is een hele lieve, rustige hond die meer op de mens gericht is dan op andere honden. Echt een hond die een verlangt naar een eigen baas om daar een verbintenis mee aan te gaan. De wond (waar eerst zijn oogje zat) is mooi genezen en door zijn leuke krulletjes valt het nauwelijks op dat hij een oogje mist.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.