Marina

By Ilse van den Oetelaar, 21 februari 2018

MARINA IS GEADOPTEERD!!!

Marina is een Podenco-teefje met afgeknipte oren. Ze heeft een naar leven gehad bij een jager: aan de ketting en gebruikt om pups te baren.  Gelukkig kon ze ontsnappen….

 

Naam  Marina
Ras  Podenco
Geslacht  Teefje
Geboortedatum  13-12-2012
Gezondheid  Goed!
Gewicht/schofthoogte  16 kg

 

Omschrijving Marina

Marina werd door de vrijwilligers gevonden, onder een brug, met 6 pups. Het was een hele operatie om hen te redden want ze waren erg bang. Een van de pups was inmiddels aangereden door een auto.

Marina werd meegenomen naar het huis van onze contactpersoon en de pups werden in pleeggezinnen geplaatst. Inmiddels zijn pups zijn allemaal geadopteerd.

Er volgde nog een hele spannende periode voor Marina….. Voor het hele verhaal kunt u ons een mailtje sturen.

Marina is een heel lief, onderdanig hondje en het is duidelijk dat ze voorheen klappen heeft gekregen. In het begin liet ze haar urine lopen zodra iemand haar wilde aaien.  Nu ze omringd wordt door veel liefde zie je dat ze steeds meer durft te gaan genieten. Ze wordt steeds aanhankelijker. Met de andere honden in het gezin en met het dochtertje gaat ze prima om.

Nu Marina eindelijk helemaal veilig is, is het tijd om naar een eigen adoptiegezin te gaan

UPDATE 9 juni 2018:

Het gaat goed met Marina, ze is heel aanhankelijk, lief en gehoorzaam. Ze loopt in een veilige omgeving los en houdt je dan goed in de gaten.

Door omstandigheden kan Marina echter niet vaak naar buiten. We kunnen hier nu verder geen informatie op de site zetten maar in een persoonlijk contact kunnen wij het toelichten

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.