Marie-Ellen

By Ilse van den Oetelaar, 9 september 2020

 MARIE-ELLEN IS GEADOPTEERD!!!

Marie-Ellen was eerder geadopteerd maar door verdrietige omstandigheden van haar adoptant moeten we nu uit zien naar een nieuw plekje voor haar

Naam Marie-Ellen
Ras Mix- waterhond
Geslacht Teefje
Geboortedatum 30-6-2019
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte volgt

Omschrijving Marie-Ellen

 

Marie-Ellen is het dochtertje uit het nestje dat we de Waltons hebben genoemd. Haar broertjes John-Boy en Jason zijn al eerder geadopteerd via Hobodogs en ook Jim-Bob heeft zijn plekje gevonden. Ook  moeder Carolina  is geadopteerd.

 

Marie-Ellen  verblijft nu in een opvanggezin met 6 andere honden en het gaat daar heel goed met haar. Ze wordt als volgt omschreven:

 

Ze rent voorop , gaat liggen en komt op commando onmiddellijk terug en komt dan aan je voet zitten zonder dat ze dat ooit heeft geleerd (als en boldercollie). in weiland en bossen kan ze vrij rennen, is erg gefixeerd op mij en houdt me in de gaten. Geen wegloper dus. Als je haar riem neemt gaat ze spontaan zitten aan je voet. Ze heeft  veel energie . Ze kan hoog springen , over boomstammen lopen en dat vindt ze geweldig . Ze moet haar energie wel kwijt kunnen. In huis is ze rustig, durft wel dingen stuk bijten zoals elke pup . Ze is zindelijk  mits je haar op tijd buiten laat. Naar mensen die ze niet kent is ze terughoudend. Naar mij toe is ze erg aanhankelijk. Ze zit graag op je schoot of tegen je aan in de zetel. Ze rijdt graag mee met de wagen . Ze heeft ook graag het gezelschap van mijn roedel en drijft hen samen op de wandelingen. Ze is een leuk energiek en speels hondje. Een aanrader voor sportieve mensen .

 

UPDATE September 2020:

Marie-Ellen was gelukkig geadopteerd maar door persoonlijke omstandigheden van de adoptant kan hij haar niet langer geven wat ze nodig heeft. Marie-Ellen verblijft nu al enkele weken bij een opvanggezin. Het opvanggezin, met veel andere honden, was voor haar al een vertrouwde plek want ze kwam er regelmatig en ze ging vaak met de roedel wandelen.

Marie-Ellen is een gevoelig hondje dat snel de stemming/sfeer in huis aanvoelt en daar op reageert. Dan kan ze wat angstig overkomen. Andere honden zijn voor haar belangrijke steunpilaren in deze periode. Ze leert erg snel. Marie-Ellen is zelden alleen thuis geweest, dus dat zal ze moeten leren en daarom plaatsen we haar het liefst bij andere honden waar ze zich dan aan op kan trekken.

Ze gaar heel graag mee wandelen en kan, op termijn, dan ook loslopen.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.