Manchi

By Ilse van den Oetelaar, 5 april 2017

 MANCHI IS GEADOPTEERD!!!

Manchi is in juli 2016 als pup door een jonge vrouw gevonden samen met twee broertjes.  1 van hen overleed korte tijd later, een ander werd 2 maanden geleden geadopteerd en Manchi wacht nog altijd op zijn adoptant

Naam  Manchi
Ras  Mix
Geslacht  Reu
Geboortedatum  1 maart 2016
Gezondheid  Goed
Gewicht/schofthoogte  16 kg/ 46 cm hoog/ 57 cm lengte

 

Omschrijving Manchi

De vrouw bracht de drie hondjes onder bij een particuliere opvang, maar bleek niet voldoende geld te hebben om de kosten te vergoeden. Onze contactpersoon in Spanje zet zich daarom in om Manchi de zorg te geven die hij nodig heeft en voor hem een adoptiegezin te vinden. In Spanje hebben hondjes als Manchi, na hun puppy-tijd geen kans meer op adoptie.

Manchi is nu 1 jaar oud, maar in gedrag is hij nog eigenlijk nog een pup. Hij heeft heel veel energie en wil aldoor spelen met de andere honden in de opvang. Daarbij is hij soms moeilijk af te remmen. Hij heeft dan ook niet in de gaten dat hij inmiddels zo sterk is dat hij andere honden of de katten pijn doet. Daarom is het advies hem niet bij katten te plaatsen. Manchi heeft dus echt nog opvoeding nodig!

Met eten kan hij soms wat dominantie vertonen naar de andere honden maar is hierin te corrigeren.

We hebben Manchi ontmoet tijdens ons bezoek aan de opvang en Manchi is een hele blije, speelse jonge hond die nog veel moet leren.

Manchi is heel vriendelijk voor mensen en ook voor kinderen.

Wie wil dit reutje begeleiden op zijn eerste stappen in zijn nieuwe leven?

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.